Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 8. 2014 13:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie42 927 kJ / 10 260 kcal
Bílkoviny934,62 g
Tuky673,31 g
Vláknina28,68 g
Cholesterol 2,42 g
Sodík 98,62 g
Sůl246,28 g
Sacharidy39,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fotopostup: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...

*Vitello tonnato (Telecí s tuňákovou omáčkou) je tradiční italský studený předkrm.

**Ať už se jedná o způsob úpravy masa nebo jednotlivé suroviny, existuje nespočetné množství variací tohoto receptu, dalo by se říct, co recept to originál.

***Tip: Na opečenou bagetu naneseme tuňákovou omáčku, poklademe plátky masa, přidáme sušená rajčata nakrájená na nudličky a přizdobíme zelenými listy salátu nebo klíčky, dochutit můžeme olivovým olejem a balzamikovým octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2014 15:01

Jiříku,to je teda vážně parádní recept:-K:-p:yes:
U Tvých fotek oko plesá a žaludek pláče;-):-D

spagetka spagetka

18. 8. 2014 13:47

Tak tohle je podle našich jazýčků, to si uložím :-p:-p:yes::yes: a telecí konečně u nás mi řezník sežene

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vitelo tonato telecí s tuňákem vittelo tonato recept vitelo tonato vitelo telecí s tuňáková pomazánka recept na vitelo tonato vittelo teplá tuňáková omáčka telecí kýta podle itala teleci s tunakem recept telecí s tuňákovým přelivem vittelo. tonato vittolo tonato hovězí plátky s tunákovou omáčkou teleci tonato vitelo tonato recept vittalo tonato italský studený předkrm tonato studené předkrmy z telecího masa

Suroviny: kýta telecí, víno bílé, mrkev, celer, cibule, šalvěj, bobkový list, rozmarýn, koření hřebíček, olej olivový, sůl, pepř, tuňák, ančovičky v oleji, žloutek, kapary, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77B8