Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 338 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,32 g |
Tuky | 4,61 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše s paprikami, cibulkou, česnekem, pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XAgW
Moje poznámka
Bramborová kaše s paprikami, cibulkou, česnekem, pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XAgW
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 8 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 9 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramboová kaše,
bramborová kaše s paprikou,
bramborova kase s ci,
ritka kase,
bramborova kase veg
Suroviny:
brambory,
kmín drcený,
mléko,
máslo,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
česnek,
pažitka,
sůl
Komentáře (9)
Píšu v receptu, že u tohoto má být kaše řidší konzistence. nám zelenina ani česnek na skus naprosto nevadí. Ale vlašáky? No proč né
Celkove mam Rada jidla, ktera mohu v 1 den uvarit a 2 den jeste pouzit na jiny obed ci dojist.
Brambory uz varim rozhodne jen ve slupce (maji lepsi, vyraznejsi bramborovou chut a bramborova kase se z nich da take udelat!). Mleko i Maslo jsem dodnes vzdy pridala k teplym bramboram a nijak neohrivala/jsem rychla, lina hospodyne