Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.

Hodnocení receptu je 5,0 (79×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 3. 2009 19:09

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 711 kJ / 648 kcal
Bílkoviny66,46 g
Tuky33,89 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsme podle tohoto receptu tatarák připravili, vždy byli všichni spokojeni.

Raději upozorňuji, že tento tatarák není vhodný pro děti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

8. 5. 2010 22:06

Jéééé já už bod dala,To jsem pa..:-O

drahulin drahulin

8. 5. 2010 22:05

To je mé nejzamilovanější jídlo.:-*Pro mě jiné nemá konkurenci.Tak je samozřejmé,že dávám, bohužel jen jeden bod.:yes:

Svetlana Svetlana

8. 5. 2010 22:02

...švagr chová býky...hádej co děláme ze svíčkové po zabijačce???...asi kilo a půl tataráku...do mísy...na druhou haldu topinek a sedíme, ani nedutáme a tlačíme do hlavy:-D:-D:-D...ale je fakt, že kečup a česnek dovnitř nedáváme...ale na druhou stranu - tatarák je tatarák...mňam....a bodík....

Dasenka

8. 5. 2010 20:51

přesně takový děláme taky a je vynikající, letí bodík :-))

Iriska Iriska

11. 1. 2010 18:48

Tatarák prý je nezdravý, ale když on je tááák dobrý. Nedávám hořčici, ale trochu sójové omáčky. A tobě bodík :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 17:36

Dášo díky! To jsem ráda!!:-)

Dáša H.

16. 12. 2009 16:02

:yes::-))Jani, výborný.......Tatarák miluje celá rodina. Nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!´Mňam....:yes::-))

Jiří Kropáček

25. 11. 2009 08:57

Tatarák,zbožňuju,mlask:-p:yes::yes::yes::yes:!

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2009 23:41

Já taky!!!:-D

drahulin drahulin

24. 11. 2009 21:41

Jani,posílám bodík.:-p Tatarák MILUJU.:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2009 19:16

petulen, dobrou chuť, mám v mražáku, ale, dnes si dám jen nějaké pečivo s Cotage, tak si dej i za mne:-!:-p

petulen petulen

24. 11. 2009 13:10

Tak už je umíchanej a odpočívá v ledničce:-8,česnek dáváme taky až na topinku,už se těším na večeři:-p:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2009 12:06

Trubi, to já taky. Lidé jsou buň na tatarák ujetí, nebo ho nesnášejí;-)

Trubi

30. 10. 2009 02:10

Nejlepsi mnamka, jsem na to ujetej... Mohl bych to porad :)

Gabina_I

12. 7. 2009 14:57

taky ho takto děláme, ale česnek-jak psala Maris-až na topinku :-8. Maso se dá použít falešná svíčková nebo i zadní hovězí, když je pěkné, libové a mladé. Z koření dáváme ještě trochu maggi, mletý kmín-trošičku a mletou sladkou papriku.Dávám bodík :yes:

1 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarak tatarák recept jak ochutit tatarák domácí tatarák recept na tatarák recept tatarák domaci tatarak recept ingredience na tatarák ingredience na hovězí tatarák recept tatarák z falešné svíčkové tatarský biftek recept jak dochutit tatarák tatarsky biftek recept na hovezi tatarak příprava tataraku tatarak ingredience hovezi tatarak tatarak z hoveziho masa recepty tatarák maso na tatarák

Suroviny: svíčková hovězí, kečup sladký, omáčka worcesterová, hořčice, chilli tekuté, olej, cibule, česnek, žloutek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Tatarák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31B9