Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 793 kJ / 1 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,08 g |
| Tuky | 82,76 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovo sýrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrp0
Moje poznámka
Houbovo sýrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrp0
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 3 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 3 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 4 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 4 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 6 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 8 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 10 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 10 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 10 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 10 hodinami
Tématické fráze:
syrová sekaná,
pecena.sekana.s.houbami,
syrová sekaná recept,
houbové recepty,
houbovo masová sekaná,
houbovo masová sekaná,
houbovomasová sekaná,
houbový sekana brambory,
vepřová sekaná s houbami,
syrová máslová dýně,
vaření ze zahradních žampionů,
recept balkanska sekana,
a dost.cz,
a dost.cz
Suroviny:
maso mleté,
sýr balkánský,
žampióny,
cibule,
česnek,
vejce,
omáčka worcesterová,
máslo,
strouhanka,
bujón houbový,
koření,
kapary
Komentáře (3)