Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,50 g |
| Tuky | 60,68 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,73 g |
| Sůl | 6,45 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vinnou klobásu vymáčkeme ze střívka a promícháme s lístky tymiánu.
Krok 2: Přiravenou směsí naplníme očištěné hlavičky Portobella.
Krok 3: Narovnáme je do zapékací ´misky, pokropíme olejem, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby cca na 180°C.
Krok 4: V misce pomícháme strouhanku s nasekanou petrželí a česnekem, zakápneme olejem a utvoříme "drobenku".
Krok 5: Asi po dvaceti minutách sundáme ze zapékací misky alobal, žampiony posypeme připravenou směsí a zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
Moje poznámka
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 15 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 45 minutami
Domácí utopenci
mmmMichal před 12 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 13 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 15 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 15 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 15 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 16 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 16 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 16 hodinami
Tématické fráze:
žampiony portobello recepty,
žampiony plněné vinnou klobásou,
plněné portobello,
portobello s mletým masem,
plněné žampiony portobello,
recept na vinnou klobásu,
portobello plněné masem,
žampiony portobello,
žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou,
zampiony plnene klobasou,
plnene žampiony,
plněné žampiony vinnou klobásou,
žampiony portobello s masem,
recepty z portobella zampionu,
recept na plnene zapiony,
plněné portobello mletým masem,
plněné portobello s hovězím,
portobéllo plněné apečené v alobalu,
žampiony portobello v alobalu,
portobelo plněné mletým masem
Suroviny:
portobello,
klobása vinná,
tymián čerstvý,
strouhanka,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový
Komentáře (5)
Díky