Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 184 kJ / 44 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,99 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 1,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená avokádová polévka s paprikovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0BRv
Moje poznámka
Studená avokádová polévka s paprikovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0BRv
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 6 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 10 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 18 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 20 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 5 hodinami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 6 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 6 hodinami
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 8 hodinami
Tématické fráze:
salsa polévka,
polévka z avokáda a okurky,
avokádo okurka polevka,
frank polévka polevky,
frank polévka recepty,
polévka z okurky a avokáda,
frank polévka,
studena avkádová polévka,
avokadova dieta,
recept na salsu s avokadem,
studená polévka avokádo okurka
Suroviny:
avokádo,
šťáva citronová,
vývar zeleninový,
pepř černý,
smetana,
semínka dýňová,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
okurka čerstvá,
olej olivový,
šťáva citronová,
koriandr čerstvý
Komentáře (4)