Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s vodou dáme nakrájené brambory, mrkev, osolíme, dáme koření a vaříme, když jsou brambory a mrkev měkké uděláme z mouky a oleje jíšku a zahustíme, povaříme a dochutíme cukrem a octem aby byla sladkokyselá.
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Moje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 36 minutami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 6 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 19 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 19 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 29 minutami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 1 hodinou
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 4 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 4 hodinami
Tématické fráze:
franfurska polevka,
recepty polívek,
ryby polivka,
bobková polévka,
hřibová polevka,
polevka franfurska,
dínová polévka,
bramborova polivka,
zasmažka,
recepty-polivky,
recept franfurská polévka,
polivkove recepty,
franfurská,
levné polívky,
levná polívka,
zalívánka,
jak se vaří ryby polívka,
hřibová polévka recept,
franfurská polévka recept,
jak se dělá polívka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
sůl,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr
Komentáře (8)
Postup:Brambory vaříme s kořením a když jsou poloměké,přidám zátřepku,chvíli povařím a po vypnutí přidám vajíčka protlačené přes kolečko na bramborový salát a osmaženou slaninu bez sádla.
Dochutím octem. Tedy žádná mrkev ani cukr nebo olej.Polévka má být hustá a sytá.Je vynikající,všechny návštěvy si ji přejí a vy ji taky vyzkoušejte.drlik.k@seznam.cz