Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s vodou dáme nakrájené brambory, mrkev, osolíme, dáme koření a vaříme, když jsou brambory a mrkev měkké uděláme z mouky a oleje jíšku a zahustíme, povaříme a dochutíme cukrem a octem aby byla sladkokyselá.
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Moje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
franfurska polevka,
recepty polívek,
ryby polivka,
bobková polévka,
hřibová polevka,
polevka franfurska,
dínová polévka,
bramborova polivka,
zasmažka,
recepty-polivky,
recept franfurská polévka,
polivkove recepty,
franfurská,
levné polívky,
levná polívka,
zalívánka,
jak se vaří ryby polívka,
hřibová polévka recept,
franfurská polévka recept,
jak se dělá polívka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
sůl,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr
Komentáře (8)
Postup:Brambory vaříme s kořením a když jsou poloměké,přidám zátřepku,chvíli povařím a po vypnutí přidám vajíčka protlačené přes kolečko na bramborový salát a osmaženou slaninu bez sádla.
Dochutím octem. Tedy žádná mrkev ani cukr nebo olej.Polévka má být hustá a sytá.Je vynikající,všechny návštěvy si ji přejí a vy ji taky vyzkoušejte.drlik.k@seznam.cz