Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s vodou dáme nakrájené brambory, mrkev, osolíme, dáme koření a vaříme, když jsou brambory a mrkev měkké uděláme z mouky a oleje jíšku a zahustíme, povaříme a dochutíme cukrem a octem aby byla sladkokyselá.
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Moje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 4 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 5 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 7 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 7 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 3 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 3 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 4 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 4 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 5 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 5 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 6 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 6 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
franfurska polevka,
recepty polívek,
ryby polivka,
bobková polévka,
hřibová polevka,
polevka franfurska,
dínová polévka,
bramborova polivka,
zasmažka,
recepty-polivky,
recept franfurská polévka,
polivkove recepty,
franfurská,
levné polívky,
levná polívka,
zalívánka,
jak se vaří ryby polívka,
hřibová polévka recept,
franfurská polévka recept,
jak se dělá polívka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
sůl,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr
Komentáře (8)
Postup:Brambory vaříme s kořením a když jsou poloměké,přidám zátřepku,chvíli povařím a po vypnutí přidám vajíčka protlačené přes kolečko na bramborový salát a osmaženou slaninu bez sádla.
Dochutím octem. Tedy žádná mrkev ani cukr nebo olej.Polévka má být hustá a sytá.Je vynikající,všechny návštěvy si ji přejí a vy ji taky vyzkouš[email protected]