 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 682 kJ / 1 836 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 59,90 g | 
| Tuky | 10,40 g | 
| Vláknina | 17,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6,42 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 367,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: V míse smícháme mouku, sůl a droždí, postupně přidáváme vodu a zpracujeme do hladkého těsta.
	Krok 2: Na teplém místě necháme vykynout 40 min., poté vyválíme na cca 3 cm silnou placku, 4 x přehneme (napůl zleva doprava a shora dolů) a dáme znovu na 30 min. kynout.
	Krok 3: Po druhém vykynutí rozdělíme na 4 bochánky a na pomoučněné utěrce vyválíme, vymačkáme a vyválíme rukama 4 bagety.
	Krok 4: Umístíme na plech na pečicí papír, nožem nakrojíme 3-4 vrchní zářezy, necháme pod utěrkou ještě cca 10 min. kynout a pečeme cca 20 min. v troubě vyhřáté na 240°C.
	Krok 5: Po upečení necháme na mřížce vychladnout.
Zveřejněno 6. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Francouzské bagety ze čtyř surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jmQ
Moje poznámka
					 
				
Francouzské bagety ze čtyř surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jmQ
Nejnovější recepty
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 53 minutami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 56 minutami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 1 hodinou
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 1 hodinou
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 2 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 2 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 2 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 3 hodinami
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 15 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bageta ze suseneho drozdi, 
						
						
							bagety ze suseneho drozdi, 
						
						
							francouzská bageta ze sušeného droždí, 
						
						
							bagety bez droždí, 
						
						
							francouzské droždí, 
						
						
							francouzská bageta, 
						
						
							bageta s droždí, 
						
						
							bageta bez droždí, 
						
						
							francouzské bulky, 
						
						
							bageta ze sušeného droždí recept, 
						
						
							bagetky bez droždí, 
						
						
							francouzské bagety, 
						
						
							bagety se sušeného drozdi, 
						
						
							bageta ze ze sušeného droždí, 
						
						
							francouzské bagety recept, 
						
						
							francouzské bagety ze sušeného droždí, 
						
						
							francouzská bageta recept, 
						
						
							recept francouzska bageta že sušeného drozdi, 
						
						
							francouzske bagety susene drozdi, 
						
						
							bageta recept susene drozdi
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							droždí sušené, 
						
						
							voda
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (12)
netušila jsem, že se odvozuje od té dlouhé doby kynutí, spíš jsem připisovala tvaru a vzhledu...název jsem použila ze zdroje, ale pokud je potřeba, změním ho...
Proč jsou francouzské? Ty s tímhle názvem mívají v těstě minimum droždí a kynou třeba celý půlden nebo přes noc.