Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 792 kJ / 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,73 g |
| Tuky | 1,12 g |
| Vláknina | 10,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Moje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 16 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 9 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 10 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 11 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
studená italská polévka,
recepty z pečených rajčat,
italská studená polévka,
studena polevka z rajcat,
jak propasírovat rajčata,
polévka z pečených rajčat,
polevka gazpacho z pečených rajčat,
studena rajcatova polevka,
polévka z pečených rajských,
polévka z rajčat studená,
studená omáčka s pečených rajčat,
polévka z rajčat za studena,
rajcatova polevka z pecenychcerstvych rajcat,
polévka z rajských jablíček studená
Suroviny:
rajče,
česnek,
čerstvé bylinky,
cukr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)