Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 16,72 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR3m
Moje poznámka
Zapečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR3m
Nejnovější recepty
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 3 hodinami
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 18 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 21 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno 23. 5. 2025 06:50
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Drejka741 před 4 minutami
Rebarborový koláč
Sumaru před 13 minutami
Zapečené těstoviny s krůtím masem
wimra před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
DanyDong před 3 hodinami
Expres kuře na paprice
bobina.c před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
76alena před 5 hodinami
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 12 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 16 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 19 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 21 hodinami
Tématické fráze:
zapecena bageta,
zapečené bagety,
zapečené bagety recept,
zapečená bageta recept,
zapečená francouzská bageta,
zapecene bagetky,
zapecena bageta s vejcem,
zapečená bagetka,
recept zapečená bageta,
zapékané bagety,
zapekana bageta,
zapečene bagety recepty,
zapečené francouzské bagety,
zapecena bageta se šunkou,
recepty na zapečené bagety,
zapečená vejce v bagetě,
vejce v bagete,
francouzska zapecena bageta recept,
zapecena vydlabana bageta recept,
zapečena bageta s rajče
Suroviny:
bageta,
vejce,
šunka,
cibulka jarní,
rajče datlové,
olej olivový,
česnek,
sýr uzený
Komentáře (3)