Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,26 g |
| Tuky | 53,60 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,67 g |
Postup přípravy
Hotovo a můžete servírovat okamžitě. Každou porci ještě zlehka ozdobte hoblinkami Parmezánu a lístečky čerstvého tymiánu. Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami je nesmírně voňavé jídlo! Žluťoučké lišky dávají jídlu neskutečný šmrnc a punc chuťové delikatesy!
Zveřejněno 5. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Moje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 3 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 4 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 5 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 7 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 10 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 10 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 11 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 13 hodinami
Tématické fráze:
lišky recepty,
lišky houby recepty,
karamelizova cibule
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
balsamico,
cukr,
houby lišky,
rýže arborio,
víno bílé,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
parmazán,
tymián,
Komentáře (3)