Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,26 g |
| Tuky | 53,60 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,67 g |
Postup přípravy
Hotovo a můžete servírovat okamžitě. Každou porci ještě zlehka ozdobte hoblinkami Parmezánu a lístečky čerstvého tymiánu. Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami je nesmírně voňavé jídlo! Žluťoučké lišky dávají jídlu neskutečný šmrnc a punc chuťové delikatesy!
Zveřejněno 5. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Moje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 4 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové sušenky
Annanas před 2 minutami
Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Covecka před 8 minutami
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 23 minutami
Bílá zelňačka s koprem
Vlastik58 před 38 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 50 minutami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 55 minutami
Omáčka na špagety
ilonkakulisek před 59 minutami
Pěry z bramborového těsta
olivka před 1 hodinou
Flíčky s hlávkovým zelím
Sahula před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Ivyjg před 1 hodinou
Tématické fráze:
lišky recepty,
lišky houby recepty,
karamelizova cibule
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
balsamico,
cukr,
houby lišky,
rýže arborio,
víno bílé,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
parmazán,
tymián,
Komentáře (3)