Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,26 g |
Tuky | 53,60 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,67 g |
Postup přípravy
Hotovo a můžete servírovat okamžitě. Každou porci ještě zlehka ozdobte hoblinkami Parmezánu a lístečky čerstvého tymiánu. Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami je nesmírně voňavé jídlo! Žluťoučké lišky dávají jídlu neskutečný šmrnc a punc chuťové delikatesy!
Zveřejněno 5. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Moje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 6 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 6 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 7 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 8 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 8 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 8 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 10 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 12 hodinami
Tématické fráze:
lišky recepty,
lišky houby recepty,
karamelizova cibule
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
balsamico,
cukr,
houby lišky,
rýže arborio,
víno bílé,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
parmazán,
tymián,
Komentáře (3)