Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 365 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,45 g |
Tuky | 68,48 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 132,26 g |
Postup přípravy
Použít samozřejmě můžete použít jakékoliv sušené ovoce nebo ořechy, karob, kokos či cokoliv jiného, co máte v sušenkách rádi.
Zveřejněno 23. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné sladové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwZA
Moje poznámka
Jablečné sladové sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwZA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 52 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 18 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 42 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 50 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablecne susenky,
jablečné sušenky recept,
jablecny sušenky recept,
jablečné susenka,
jablečné recepty,
susenky ze sladenky,
vlockove sušenky se sladem,
sušenky ze strouhaných jablek,
sušenky jablečné,
jednoduché jablečné sušenky,
sušenky se sladem,
sladova čokoláda recept,
recept jablečné sušenky
Suroviny:
mouka hladká,
jablko,
máslo,
vejce,
slad,
kypřící prášek,
mochyně,
ořechy makadamové,
skořice,
kakao,
čokoláda
Komentáře (3)