Postup přípravy
Krok 1: Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.
Krok 2: Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu.
Krok 3: Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít. Já jsem zvolila krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.
Zveřejněno 9. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Libanonský chléb s koprovým dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx1A
Moje poznámka
Libanonský chléb s koprovým dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx1A
Nejnovější recepty
Quinoa jako salát
Přidáno před 4 minutami
Kvašené zelí
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 22 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 9 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 10 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 11 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 12 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 13 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 13 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 15 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 15 hodinami
Tématické fráze:
libanonsky chleb,
libanonský chléb příprava,
libanonský chléb s jogurtem,
koprovým dressingem,
libanonská placka,
čím plnit řecký chleb,
recept na dresing s koprem
Suroviny:
libanonský chleba,
šunka krůtí,
salát hlávkový,
sýr gouda s vlašskými ořechy,
jablko,
jogurt řecký,
kopr čerstvý,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (1)