Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý bylinkový losos

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 13 min Doba tepelné úpravy: 7 min bez doby tuhnutí bylinkového másla

20 min (13 min příprava + 7 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí bylinkového másla)

26. 11. 2015 18:36

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 865 kJ / 446 kcal
Bílkoviny0,14 g
Tuky49,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bylinkové máslo vydrží v lednici tak jako běžné máslo. Dá se i zamrazit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 4. 2024 07:22

:-)<3:yes::yes:Parádní receptík :-K

mika59 mika59

3. 3. 2016 15:37

bara.it Baruš moc jsi mě potěšila a hlavně, že chutnalo.;-) Děkuji ti i za moc pěknou fotku.;-);-):-K

bara.it bara.it

3. 3. 2016 14:59

Miladko diky tobe jsme mely dneska s dcerou vyborny obed. V jednoduchosti je fakt krasa a tak bodik je zaslouzeny :yes:11:yes:

mika59 mika59

18. 2. 2016 12:20

caaat: Děkuji :-K:-K

caaat

18. 2. 2016 11:14

Děkuji za opravu. Losos se povedl a byl opravdu výborný. Bodík udělen :yes:

mika59 mika59

12. 2. 2016 21:16

caaat: Andrejce děkuji za záskok, opravím to.;-):-K a už vidím, že:-K se stalo děkuji

caaat

12. 2. 2016 21:11

Díky za vysvětlení, teď by to mělo klapnout :-)

1974andrea 1974andrea

12. 2. 2016 15:34

caaat:Nejprve položíte lososa na pánev stranou, kde je kůže a po upečení obrátíte a pečete z druhé strany, teda stranou bez kůže ;-)

caaat

12. 2. 2016 15:25

mám asi hloupý dotaz, ale co znamená "kůží dolů z každé strany"? O víkendu se ho chystáme dělat a s tímhle asi budeme mít problém. Díky

maiva maiva

30. 11. 2015 22:14

Pěkný, nepřeplácaný recept:yes: Hezky upravená ryba:-p+:yes:

Kucina

27. 11. 2015 14:30

Setřela jsem si slinu z brady.Bodík je poslán.:-p

Ivana Ch

27. 11. 2015 06:49

Losos vypadá hodně a hodně mooc jedle.:-p:-p:-p:yes::yes::-K:-K

zizala zizala (moderátorka)

26. 11. 2015 20:15

vybusna: Tak mně by nepomohlo ani super hyper zařízení :-8:-8 to je marný :-/ S mýma kvedlavýma rukama a nevýtvarným okem by bylo škoda každé dobré techniky :-8:-8

magdalenka magdalenka

26. 11. 2015 20:10

holky majú pravdu, aj ja vždy obdivujem tvoje žravé fotky. Aj tento losos - doslova plastický obraz.

vybusna vybusna

26. 11. 2015 19:29

zizala: pamatas sa na fotky aishy? http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=&p...
vsetko mobil...tiez to neviem pochopit.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: losos s bylinkami losos recept losos na bylinkách losos recepty losos na bylinkách - recept recept na lososa losos bylinky bylinkový losos losos recepty s bylinkami losos recept bylinky recept losos na bilinkach losos na masle s bylinkami losos s bylinkami recept losos recept s bylinkami losos filé s kuži recepty losos jednodchý recepty losos bylinky losos na bylinkovém másle recepty losos s bylinkami losos zamrazit

Suroviny: losos, máslo, čerstvé bylinky, šťáva citronová, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jednoduchý bylinkový losos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kvv8