Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Moje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 5 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 52 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 2 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečená veka v troubě,
chlebíčky zdobení jak na to,
snidane v mikrovlnce,
recepty na snídani,
křen,
bramborová pomazánka na chlebíčky,
křen s jablky,
snídaně s mikrovlnky recepty,
zapečená veka v mikrovlnné troubě,
snídaně recept,
zapečená veka s jablky,
zapečené rohlíky v troubě,
zápečená veká,
zapečená mortadela,
recepty,
facebook,
snidane zapečená v mikrovlnce,
zapékací truba,
veka k snídani,
recepty v zapékané misce
Suroviny:
veka,
mortadela,
hořčice plnotučná,
křen,
rajče cherry,
paprika
Komentáře (36)
Takových kopanců v jednom rcp není ani u vás obvyklé
.....
(možná smazat celou diskuzi vč. nesmyslu v poznámce)
Díky, upravím to
No, já postupoval podle rcp..., tedy aspoň doufám, že jsem ho dobře pochopil.
cecilka:
Asi jste s tou MW o moc nepřišla...
Já to také zkusil i v remosce. Sice to trvá déle, ale je to jiné.
No, každý trouba prý peče jinak
Po pěti minutách wlnění (750W) byla veka dost jako kost
Stačí mít našpicovaná ušiska - až to v troubě přestane střílet a praskat tak po dalších 15´´ je hotovo
V každém případě zajímavý postup. Očekával jsem, že to bude horší