Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

samborka

5. 2. 2016 11:01

:yes::yes::yes:

Karla

14. 9. 2015 08:10

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2015 12:15

jureckova.lenka: Vím, viděla jsem :-D

jureckova.lenka jureckova.lenka

25. 5. 2015 09:43

Vařeno v pátek v nejmenované "reality show" na Primě ;-)

leosek leosek

15. 3. 2015 09:48

Vynikající,již to vařím delší dobu,ale zapoměl jsem dát bodík,tak činím nyní.Jinak Mařatice jsou od mého bydliště 1 km.:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2015 11:56

Inatorek: Tak to mne moc těší :-)

Inatorek Inatorek

25. 2. 2015 10:29

Naprosto luxusní, včera uděláno, hned snědeno a všem moc chutnalo. :-8:-p:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2014 17:39

martiline:;-)

martiline martiline

2. 11. 2014 14:03

Výtečné. Měli jsme dnes k obědu :-) ...

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2014 20:17

bubutop: Děkuji :-)

bubutop bubutop

8. 8. 2014 12:29

Zdravím Jani:-), nerada měním ingradience v receptech, ale chuť byla veliká a neměla jsem některé suroviny, tak jsem trochu improvizovala, místo rohlíků chleba, místo šunky slanina a místo žampionů normální směs sušených hub a i tak to bylo výborné. Taková varianta pro chlapy :-)Díky za recept, příště udělám podle vás a bodík jsem poslala :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2014 16:19

Pouzina: díky moc :-)

Pouzina

4. 5. 2014 14:00

u nás chutnalo, přidávám bod:yes:

Jitka J.

4. 5. 2014 13:40

Opravdu moc dobré! Přidávám foto a 97.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2014 23:13

Lenka Lejskova: doufám, že bude chutnat;-)

1 2 3 4 5 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm