Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 756 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,34 g |
Tuky | 67,05 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 33,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ7P
Moje poznámka
Lilek v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ7P
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 8 minutami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 1 hodinou
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 5 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sendvič caprese
Runser před 2 minutami
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 7 minutami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
stefi.f47 před 14 minutami
Segedínský guláš
Marus28 před 32 minutami
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 47 minutami
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Jan Nemec před 1 hodinou
Jednoduché zapékané těstoviny
Jan Nemec před 1 hodinou
Domácí utopenci
Simona Maskova před 1 hodinou
Tématické fráze:
lilek recepty,
lilek,
recepty lilek,
recept lilek,
lilek recept,
recepty z lilku,
zapečený lilek s bešamelem,
lilek-recepty,
lilek s bešamelem,
bezmasá jídla recepty,
jak se dělá bešamel,
baklažán recepty,
jak udělat lilek,
recepty-lilek,
recepty na lilek,
recepty s lilkem,
babica bešamel,
lilek - recepty,
recept na lilek,
zapečený lilek v bešamelu
Suroviny:
lilek,
gorgonzola,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
česnek,
koriandr sušený,
sůl,
olej olivový
Komentáře (16)
Ten česnek ve vinném octě kupuji u jedněch z "našich" Vietnamců, jsou to takoví experimentátoři a mají spoustu zvláštních a exotických pochutinek a koření...
Jmenuje se "Garlic in vinegar" a kromě plátků česneku a octa obsahuje ještě chilli papričky a sůl. Je to dobrota, kterou můžu i samotnou a je vynikající do salátů. Když zbyde nálev, dá se použít do lecčeho... V tomto jídle nejde ani tak o ten ocet, jako o plátky česneku...
Já jsem si před lety jezdila do Prahy ,pod velvyslanectvím byl takový malý francouzský krámek(kdoví jestli tam ještě funguje
Jestli ráda lilkuješ a vaříš franc.kuchyni(mimochodem tu já miluji
Dobrou chuť a těším se na fotky, protože ty Tvoje jsou standardně dokonalé...