Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

vylizanytalir vylizanytalir

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 359 kJ /
325 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky1,50 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si očistíme kapustičky - zahnědlé či zvadlé lístky vyhodíme, každou kapustu rozpůlíme, vyřízneme košťál (kdo nerad vyhazuje, dá do vývaru) a nakrájíme na jemňounké plátky. Přendáme do mísy a promneme rukama, aby se jednotlivé lístky oddělily. Krok 2: Přidáme na jemno nastrouhaný parmazán, olivový olej a citronovou šťávu. Dochutíme čerstvě namletým pepřem. Parmazán je dost slaný sám o sobě, takže dosolí jen ten, kdo je vyloženě do slaného fanda. Krok 3: Z půlky granátového jablka vyloupeme semínka a každou porci salátu jimi posypeme.

Zveřejněno 16. 3. 2016

Poznámka autorky vylizanytalir

Bez lepku, ne bez chuti! Inspirace nejenom pro "bezlebkace," ale pro všechny, co jedí rádi, dobře a zdravě. http://vylizanytalir.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODJY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODJY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
růžičkovou kapustu s s parmazánem, ruzickova kapusta -salaty, růžičková kapusta s parmezanem, růžičková kapusta s granátové jablko, salát s růžičkovou kapustou, recepty na kapustu salát

Suroviny:
kapusta růžičková, parmazán, olej olivový, šťáva citronová, jablko granátové

Přidat fotografie receptu