Podmáslové bulky s listem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 860 kJ / 2 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 63,12 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 373,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podmáslové pečivo je velice chutné a doma žádané. Aby nebylo pořád stejného tvaru, dostaly tyto bulečky svrchu list…
Další moje recepty najdete na Pekárnománii ->http://www.pekarnomanie.cz
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2019 07:06
Rudischova: sladěnka je sladový výtažek, který pomáhá kvasinkám k lepšímu rozjezdu. Koupíte ji ve zdravé výživě a vydrží velice dlouho (na mnoho pečení). Zkuste místo ní dát lžičku včelího medu
23. 6. 2019 06:58
Dobrý den, v receptu je zmíněná lžička sladěnky. O co prosím jde? Děkuji.Bóďa.
19. 3. 2017 13:53
radiator: děkuji, Mílo, i za fotečku
19. 3. 2017 13:46
Včera jsem je upekla a jsou výborné Uvnitř jsou vláčné, jakoby sametové a na povrchu křupavé Nemám je sice tak krásné jako ty, ale to na chuti nic nemění.
22. 3. 2016 20:32
Je sice dost hodin, ale já jsem na to dostala takovou chuť že si to jdu prostě upéct. Děkuju za recept
12. 3. 2016 19:55
mirca75: jé, Miruš, tebe jsem už dlouho neviděla!
Děkuji
Děkuji
12. 3. 2016 19:50
Cathleen, příliš sem už nepřijdu, ale tvé fotky jsou jako tvůj rukopis. Lákají a já vždy vím, kdo se pod nimi "skrývá". Opět nádhera a děkuju za inspiraci.
11. 3. 2016 08:48
Rozkosne bulky
11. 3. 2016 07:34
opět úžasné - luxus!
9. 3. 2016 08:23
to je další z Tvých skvostů jen mít ten čas, to by se to peklo
8. 3. 2016 20:40
Ivi,jsi velice nápaditáBulky vypadají moc hezky
8. 3. 2016 17:49
To prostě nemá chybu. Obdivuji tvoji nápaditost a šikovnost. A samozřejmě bodík.
8. 3. 2016 17:41
ty jsou úžasné
8. 3. 2016 17:34
Krása jako vždycky
8. 3. 2016 16:17
cathleen: To je pravda, při tomto jsem si vzpomněla, že za mého mládí jsme kupovali chlebík podmáslový, byl moc dobrý a tuším, že tehdy stál 6 Kčs
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 14 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší svatební menu roku 2022: Hitem jsou kachní prsíčka s brusinkami a novinkou jsou slané bary
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: podmáslové bulky bulky z podmasli
Suroviny: podmáslí, voda, olej, mouka hladká, sůl, droždí čerstvé
Podmáslové bulky s listem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwn1
22 názorů