Uzený vývar s pohankou, špenátem a medvědím česnekem

maris Kuchařka: maris

Polévky 1 názor

Suroviny

vývar z uzeného masa
kousek uvařeného uzeného masa
100 g pohanky
baby špenát
medvědí česnek
hladkolistá petržel
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pohanku připravíme podle návodu, nebo tak, jak jsme zvyklí. Uzené maso nakrájíme na menší kostičky.

  2. Do misek rozdělíme uvařenou pohanku, maso, přidáme lístky baby špenátu a pokrájený medvědí česnek. Vývar přivedem k varu a vroucím zalijeme suroviny v miskách. Posypeme jemně nakrájenou petrželkou.

  3. Neuvádím sůl, protože uzený vývar je většinou slaný dostatečně.

Poznámka

Skalní zastánci zdravé výživy nahradí uzený vývar např. kuřecím. Jsem si vědoma, že zdravý není, ale myslím, že jednou za čas se nám nic nestane. Ostatní suroviny to trochu vyrovnají.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Uzený vývar s pohankou, špenátem a medvědím česnekem

  • mika59 mika59

    Uzenou a takhle vylepšenou polévku bych si hned dala:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: co nahradi vyvar uzena polevka s medvědím cesnekem uzena pilevka s medvedim cesnekem vyvar s pohankou

Zapomněl/a jsem heslo