Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 342 kJ / 10 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 650,00 g |
Postup přípravy
Mám odskúšané z ríbezlí, jahôd aj višní. Raz som robila aj zmes.
Zveřejněno 4. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sirupy lenivej gazdinej
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lEM
Moje poznámka
Sirupy lenivej gazdinej
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lEM
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 12 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 15 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 31 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 48 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 51 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
sirupy recept,
domácí výroba sirupů a šťáv,
domácí sirup z višní,
sirup z visni,
recept na sirup z jahod,
sirup z višní recept,
sirup z jahod za studena,
domácí malinový sirup,
jablečný sirup za studena,
vyroba dia sirupu,
výroba sirupu z jahod,
výroba domácího sirupu z jahod,
domácí sirup z ovoce,
domácí šťáva z višní,
jahodovy domaci sirup,
sirup z jahod,
domácí šťáva z višní recept,
recepty na sirupy,
jak vyrobit domácí vůní,
domaci vyroba sirupu z jahod
Suroviny:
jahody,
voda,
kyselina citronová,
cukr
Komentáře (3)