Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 45 342 kJ / 10 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 7,50 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 650,00 g |
Postup přípravy
Mám odskúšané z ríbezlí, jahôd aj višní. Raz som robila aj zmes.
Zveřejněno 4. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sirupy lenivej gazdinej
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lEM
Moje poznámka
Sirupy lenivej gazdinej
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lEM
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Tématické fráze:
sirupy recept,
domácí výroba sirupů a šťáv,
domácí sirup z višní,
sirup z visni,
recept na sirup z jahod,
sirup z višní recept,
sirup z jahod za studena,
domácí malinový sirup,
jablečný sirup za studena,
vyroba dia sirupu,
výroba sirupu z jahod,
výroba domácího sirupu z jahod,
domácí sirup z ovoce,
domácí šťáva z višní,
jahodovy domaci sirup,
sirup z jahod,
domácí šťáva z višní recept,
recepty na sirupy,
jak vyrobit domácí vůní,
domaci vyroba sirupu z jahod
Suroviny:
jahody,
voda,
kyselina citronová,
cukr
Komentáře (3)