Čínský meč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 584 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,48 g |
Tuky | 74,88 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 9,18 g |
Sůl | 23,87 g |
Sacharidy | 22,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výsledný pokrm nemá žádnou šťávu, a tak jsou vhodnou přílohou bramborové hranolky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2009 14:02
ahojky dělala jsem to dnes k obídku a byla to mnamka akorád my taky nemáme moc rádi hranolky tak jsem k tomu udělala mini bramboráčky a boule nám naskakovali až za ušima
28. 7. 2009 18:33
Zitra ji skusim a udelam k tomu cuketove bramboracky.Mnaaam
24. 7. 2009 12:31
žampiony nejím tak jsem je vynechal ale jinak to naložené maso je prostě lahůdka =)dávám bod =)
7. 5. 2009 14:18
Andrejko, marinované maso je skvělé.
Ta marináda je taková klasická, taky ji používám. S ní se nedá nic pokazit.
Posílám bodíka.
Ta marináda je taková klasická, taky ji používám. S ní se nedá nic pokazit.
Posílám bodíka.
6. 5. 2009 23:22
Eliz, klidně nakrájej papriku na co nejtenčí proužečky a dej ji studenou - my ji taky neradi teplou a tohle je supr způsob, jinak já bych ani žádnou přílohu nedělala, ale souhlas s křupavou zeleninkou, to milujem
6. 5. 2009 23:09
Elizo, dělám hranolky taky maximálné jednou za měsíc a ještě v troubě. Nejsou tak mastné. K tomuhle si je přálo dítko, ale zbylo mi i na zítra, takže k tomu budou nudle...
6. 5. 2009 23:00
Klidně bych si k tomu dala smažené nudle nebo smaženou rýži. Hranolkům moc nefandím a v podstatě je nejím ani nepřipravuji, jen když dcera žadoní... Úplně cítím tu křupavou chuť tohoto jídla, jen papriku nahradím například kedlubnou nebo sirkami mrkve, protože - naše dost podivná rodinná úchylka - teplou papriku prostě nesnášíme.
Hezký recept a fotky k nakousnutí...
Hezký recept a fotky k nakousnutí...
6. 5. 2009 22:49
Podobně dělám čínu i já. Také dávám zeleninovou oblohu nebo tatarskou omáčku.
6. 5. 2009 22:35
6. 5. 2009 22:24
Ano, Jani, je to tak. Mě zbyly na oblohu v lednici pouze 3 cherry rajčátka a ty mi v nestřeženém okamžiku slupnul synátor...
6. 5. 2009 22:18
Je to, pokud dobře vidím, něco, jako čína, ta taky nemá žádnou šťávu a jí se nejlépe s hranolkama, já bych si to asi obložila zeleninou, ale ani to by nemuselo být. Naložená masa jsou skvělá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: čínský meč cinske recepty činsky mec recept naložena čína naložené krůtí maso marináda na čínu čína z krůtího masa recept čínský meč čina po činsky recepty nalozeni masa na cinu jak naložit maso na čínu jak naložit krůtí maso naložit maso na činu čínský meč recepty recept na cinu jak naložit čínu naložit čínu recept na čínský meč čínský meč z kureciho masa kuřecí čína naložit
Suroviny: prsa kuřecí, žloutek, olej, maggi, omáčka worcesterová, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, pórek, žampióny, zelí čínské
Čínský meč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnKz
26 názorů