Postup přípravy
Krok 1: Nakrájet patizon a klobásu na malé kostičky.
Krok 2: Na pánev nalít trošku oleje.
Krok 3: Na olej dát nakrájený patizon, posolit, dát koření - směs dle libosti, já dávám čubricu, dusit.
Krok 4: Když je patizon z půlky hotový, přidáme klobásu, česnek, dodusíme.
Krok 5: Přidáme vejce - počet dle chuti, já dávám 5 vajec, zasmažíme.
Zveřejněno 28. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizon z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ARL
Moje poznámka
Patizon z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ARL
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 43 minutami
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 4 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept patizon,
recept na patizon,
patizon,
recepty na patizon,
patizon recepty,
patizon recepty placky,
recept na patyzon,
recepty s patisony,
recept patyzon,
patizon priprava,
recepty z patisonů,
recepty na patyzon,
příprava patisonu,
top recepty patizon,
recepty z patizonu,
příprava patizonu,
recepty na patisony,
patizony recepty,
recept na patison,
patizon recepty placka
Suroviny:
patizon,
olej,
česnek,
klobása,
vejce,
sůl,
koření
Komentáře (2)