 
		
Krkovičkovy klobásky
Kvalitní domácí klobásky, které zaslouží vaši pozornost. Vlastní receptura a pečlivě vybrané suroviny zaručují, že každá klobáska je skvělá a jedinečná. Jejich výroba je sice náročná, ale jejich chuť vám námahu vynahradí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 73 030 kJ / 17 455 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 954,59 g | 
| Tuky | 1 502,62 g | 
| Vláknina | 10,64 g | 
| Cholesterol | 2,77 g | 
| Sodík | 44,05 g | 
| Sůl | 106,00 g | 
| Sacharidy | 24,97 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Bůček vykostíme a zbavíme kůže. Tyto odřezky uvaříme a vývar použijeme později.
	Krok 2: Bůček bez kosti a bez kůže nakrájíme na méně než 1 cm kostičky a promícháme s dopředu namíchanou směsí koření a všeho ostatního. Maso zatížíme a necháme v lednici cca 4-5 dní uležet.
	Krok 3: Když je maso řádně naložené, umeleme 2x najemno hovězí maso do kterého přiléváme opatrně vychladlý vývar (z bůčkové kůže a kostí, bude potřeba cca půl litru) a důkladně propracujeme do husté kašovité hmoty (prátu).
	Krok 4: Do takto připraveného prátu důkladně vmícháme nakrájený bůček. Plníme do vepřových střívek, necháme odpočinout do druhého dne. Potom udíme cca 4-5 hodin.
Zveřejněno 6. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Krkovičkovy klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqg1
Moje poznámka
					 
				
Krkovičkovy klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqg1
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 minutami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jehněčí klobásy recept, 
						
						
							klobásy recepty, 
						
						
							jehněčí klobásy, 
						
						
							domácí jehněčí klobásy, 
						
						
							hovězí klobásy, 
						
						
							hovězí prát, 
						
						
							domácí salámy klobásy recepty, 
						
						
							klobasy recept, 
						
						
							krkovičkovy domaci klobásy, 
						
						
							recept na klobasky, 
						
						
							jehněči klobásy recepty, 
						
						
							hovězí klobásy recept, 
						
						
							recepty na klobásy, 
						
						
							recept na jehněčí klobásy, 
						
						
							recept jehneci klobasy, 
						
						
							klobasy z bucku, 
						
						
							recept na klobasy, 
						
						
							top klobasy recepty, 
						
						
							recept na dobré klobásy, 
						
						
							maso na spojku do klobás
						
					
						Suroviny:
						
							bůček vepřový, 
						
						
							maso hovězí, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							kmín mletý, 
						
						
							praganda, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							paprika
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
 
 
 
Komentáře (16)
Jarda
Jj, díky, měl jsem vygůůůgleno totéž
Leč, pokud si Igor55: příp i vy myslíte, že čerstvé hovězí maso je totéž co ještě teplé hovězí maso, tak se asi budeme dohadovat (dohodovat) i nadále, že
Děkuji za recept!
K receptu nejsou žádné komentáře.