Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,97 g |
| Tuky | 77,95 g |
| Vláknina | 113,20 g |
| Cholesterol | 351 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 12 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 17 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 19 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 5 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 6 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 8 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 8 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 9 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 9 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 11 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (10)
(Já když dělám, nechávám zpočátku maso 2x vysmahnout až pouze na tuk, dodá to barvu i chuť.
Také dávám hned na začátku lžíci octa, prý je potom maso křehčí. Nevím ale prostě se to takhle u nás doma dělalo a tak v tom pokračuji
Zdraví Ivo
PS: nafoukané to není
Jinak jsem ještě chtěl pochválit tvé stránky - pěkné, nabité informacemi (stále se něco děje) a přitom vtipné
Joo, a Mojetaro (dost by mě zajímalo, co ta přezdívka znamená), tím karabáčkem se nebij, život nás už mlátí dost - já už i tak mluvím - myslím vařečku a řeknu francouzák