Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavé raženky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2016 12:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 533 kJ / 2 756 kcal
Bílkoviny70,15 g
Tuky49,01 g
Vláknina35,82 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,02 g
Sacharidy490,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen

22. 4. 2020 17:05

lencaina: to jsem moc ráda! <3 Zvlášť po tom nedobrém začátku...
Ať se vám pečení daří!:-K

lencaina

22. 4. 2020 16:46

cathleen: Tak dnes vyzkoušeno znovu a musím říci "super"! Jsou vynikající a zařazuji je mezi své nejoblíbenější recepty. Děkuji.:yes::-)

cathleen

18. 4. 2020 09:50

lencaina: ano, i to byla něšťastná souhra náhod - já totiž vážím i tekutiny, je to přesnější i rychlejší. Proto tam byly gramy a celé to nahrávalo spíš tomu, aby člověk myslel, že melta má být sypká. I když logicky - těch 200 g sypké do těsta je už jen při pouhé představě děsivě moc...
Ať se povedou a chutnají! <3

lencaina

18. 4. 2020 09:16

zizala: No jasně že ano :-(

lencaina

18. 4. 2020 09:15

cathleen: Kdyby bylo v receptu uvedeno "200 ml" melty, tak bych to pochopila. Ale děkuji za opravu receptu, zkusím ho ještě jednou :-K

cathleen

17. 4. 2020 06:26

lencaina: :-( mrzí mě to, ale nenapadlo mě, že "meltu" budete brát jako tu sypkou, v podstatě nejedlou. Samozřejmě je myšlen odvar z melty...a protože říkám "piji meltu" a ne - "piji odvar z melty", do receptu jsem to slůvko nevepsala. Už jsem opravila a mrknu i u dalších svých receptů, aby to třeba nepomýlilo i někoho dalšího.

casino

16. 4. 2020 21:41

zizala:
Bych dal taky sypkou meltu: "220 g melty"
Domnívám se, že paní přehlédla mouku...

zizala

16. 4. 2020 20:50

lencaina: :-) Že vy jste dala sypkou meltu?

lencaina

16. 4. 2020 20:31

Tak tenhle recept se fakt nepovedl. 220 g melty? Jenom 100 bůhví čeho vody na omládek a do těsta už nic? Těsto černé jako bota :-//:no:8-(

cathleen

21. 10. 2016 13:47

Milada V.: děkuju <3

Milada V.

21. 10. 2016 12:08

NÁDHERNÉ raženky! Když je autorkou Cathleen, její recepty jsou VŽDYCKY SÁZKOU NA JISTOTU, zkrátka SUPROVÉ! :yes: :yes: :yes: :-)

maiva

30. 9. 2016 21:48

Cathleen, krásné houstičky a ten košíček, to tedy je:-O:yes::yes:

HankaPu

30. 9. 2016 18:27

Moc pěkné jsou. raženky i košíček. :yes::yes::yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na kaiserky tmave bulky recept na tmavě kaiserky tmave bulky recept recept na kaiserky tmave razenky recepty kaiserka recept kaiserky pecivo kaiserky tmave zrníčková kostka jak upect kajzerky kaiserky tmave. recept na tmave kaizerky tmave kaiserky recept na kaiserky tmavý razenky tmave chlebove bulky recept na tmavé bulky recept kaiserky recept recept na raženky

Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, melta, sádlo, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, semínka lněná, sůl, semínka lněná

TopRecepty.cz

Tmavé raženky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqqJ