Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 357 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,03 g |
Tuky | 24,16 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 245,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ještě lépe chutnají přelité sýrovou omáčkou (bešamel + tavený sýr) a posypané smaženou cibulkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2021 21:15
14. 10. 2016 15:53
14. 10. 2016 14:53
Pelmeně jsou podle všeho původem z Ruska, těsto je o něco tužší (mléko,mouka,olej,sůl) a plní se masem.
Pirohy jsou nejspíš ze Slovenska těsto je vláčnější (vařené brambory,mouka,vejce,sůl) a plní se většinou brynzou a posype se cibulkou nebo na sladko třeba s tvarohem, povidly atd. atd.
14. 10. 2016 08:35
Ale jinak, s těmi pirohy či taštičkami (vařenými, smaženými, pečenými), je to asi podobné jako s mnohým jiným: jiný kraj - jiný nemrav
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=t...
14. 10. 2016 07:38
14. 10. 2016 06:29
https://www.toprecepty.cz/recept/1690-pirohy/
https://www.toprecepty.cz/recept/4633-brynzove-pir...
http://www.coolinari.sk/prave-spisske-zemiakove-pi...
https://sk.wikipedia.org/wiki/Pirohy
13. 10. 2016 21:04
13. 10. 2016 20:59
30. 9. 2016 13:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 10 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 13 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 14 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 8 minutami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 33 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 42 minutami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 1 hodinou
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 3 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si poradit s Goliášem? Vyzkoušejte oblíbený dýňový kompot našich babiček s ananasovou příchutí
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: dýnové pyrohy pirohy na slano recept na pirohy dýnové placky plněné sýrem pirohy plněné balkánským sýrem pelmeně recept bryndzou jak se vaří pirohy dýňové tasticky plnene pirohy tvarohove plněné pirohy s tofu pelmeně recept ruzne naplne
Suroviny: dýně hokkaido, mouka polohrubá, mouka hladká, vejce, sůl, pepř, tvaroh měkký, tymián, rozmarýn, sůl, ořech muškátový
Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvvV
9 názorů