Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 132 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
Tuky | 8,07 g |
Vláknina | 46,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,08 g |
Sůl | 30,12 g |
Sacharidy | 119,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nachystáme zapékací misku nebo menší pekáček. Do pekáčku nalijeme protlak, který okořeníme a promícháme s nakrájenými paprikami.
Krok 2: Na tuto směs poklademe kuřecí stehýnka a dáme péct do trouby cca 30 minut na 200°C.
Krok 3: Po 30 minutách přidáme cizrnu a dopékáme dalších 20 minut.
Krok 4: Během pečení připravíme salát a to tak, že nakrájíme zelí a papriku na nudličky, cibuli a ředkvičky na kostičky. Salát zalejeme vodou, ve které jsme rozpustili sůl, cukr a ocet. Popřípadně salát dochuťte dle sebe.
Zveřejněno 8. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stehýnko na cizrně se zelným salátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q8o9
Moje poznámka
Stehýnko na cizrně se zelným salátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q8o9
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna na cizrně,
cizrna kureci stehna,
omáčka k cizrně
Suroviny:
stehno kuřecí,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá červená,
cizrna,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
mrkev,
zelí hlávkové,
paprika,
cibule,
ředkvičky,
voda,
cukr,
sůl,
ocet
Komentáře (1)