Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 094 kJ / 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,71 g |
| Tuky | 41,18 g |
| Vláknina | 2,41 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 12,57 g |
Postup přípravy
Můžeme naservírovat tataráček na talíř. Krok 2: Limetkovo-pepřová omáčka:
Majonézu smícháme s olivovým olejem, vymačkáme limetu a opepříme barevným pepřem. Omáčku můžeme servírovat. Krok 3: Rajčátko nakrájíme na drobno, zakápneme olejem, opepříme a osolíme, servírujeme.
Toast opečeme na sucho na pánvi.
Nakrájíme z jednoho toastu 4 malé kostičky.
Zveřejněno 8. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWx4
Moje poznámka
Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWx4
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 4 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 4 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 5 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 3 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 3 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 3 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 3 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 3 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 4 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 4 hodinami
Tématické fráze:
zauzeny losos tatarák,
jak naškrábeme lososa
Suroviny:
losos uzený,
cibule šalotka,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř,
rajče cherry,
víno bílé,
majonéza,
olej olivový,
limetka,
pepř čtyř barev,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl,
pepř,
chléb toustový
Komentáře (4)