Smažené mlíčí
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2016 01:56
17. 12. 2016 21:05
17. 12. 2016 20:59
16. 12. 2016 13:46
Naznačil jsem to níže, ale asi ne dost srozumitelně (či kategoricky? ale mlíčí co si pohovělo v mrazáku je po tepelné úpravě jiné než čerstvé (či nemrazené z lednice).
Prosím, prosím, oči dělám, zkuste sehnat živou rybku s mlíčím, či před Svátky hmotně "zainteresovat" (na to jsou nejlepší makronky) zabíječe kaprů, že aby vám mlíčí schraňoval...
A pak usmažte (uvařte) vedle toho mraženého.
No, je to jako nebe a gajdy, uvídíte či spíše pochutíte
15. 12. 2016 17:08
12. 12. 2016 17:58
12. 12. 2016 17:31
12. 12. 2016 09:26
11. 12. 2016 21:02
Kapří mlíčí (nemražené) patři k lehce dostupným tuzemským delikatesám
Akorát se příprava nesmí přešvihnout s délkou tepelné úpravy I do polévky dávám mlíčí až na samý závěr vaření - zůstane jako "máslo"
Mlíčí z větších kusů mívá často na spodních částech laloků zaděláno na ukládání tuku. Mnohdy tuk takřka splývá s mlíčím a obtížně ho lze rozeznat zrakem, či hmatem (podobné je to s tukem na spodku břicha)
I malé množství rybího tuku dokáže (i v polévce) pokazit chuťový zážitek z jídla
Existuje jednoduchý způsob, jak se tuku dobrat a spolehlivě jej odstranit: Stačí rozdělené vnitřnosti hodit do studené vody ať si naposledy zaplavou a takřka okamžitě tuk, nebo vnitřnost s tukem vyplave na hladinu. Čisté maso odebereme, z ostatního odstraníme tuk (pro kontrolu maso znovu dáme do vody) a máme čisté vnitřnosti k další kuchyňské úpravě
...a blízko, blizoučko Štědrý den
11. 12. 2016 19:45
11. 12. 2016 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 5 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 3 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Řízek není jen plátek obalovaného masa. Víte, co vše se dá usmažit v trojobalu?
Další recepty
Tématické fráze: smazene mlici mliči smažené rybí jikry a mlíčí recept na mlíčí jak naložit jikry a mlíčí co s mlíčím uprava mlíčí s z kapra mlíčí z kapra do polévky recept naložené mlíčí a jikry jak uvařit mlíčí kapři mliči smažené kapří jikry smažené mlící a jikry jak upravit mlíčí z kapra mražené jikry a mlíčí smažené jikry smažené rybí mličí kapří mlíčí recept recept mlíčí jak upravit mlíčí
Suroviny: kapr, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, pepř, olej
Smažené mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWZz
11 názorů