Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 82,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Moje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřestový krém
Fitulka před 2 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 33 minutami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 40 minutami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 42 minutami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 51 minutami
Sekaná s přílohou hrášku a baby karotky
Vlak0078 před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
stefi.f47 před 1 hodinou
Jednoduché rizoto s mletým masem
Lenka.Zavadska před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Altara před 1 hodinou
Bramborový guláš se smetanou
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Tématické fráze:
morek z kostí recepty,
morek z kosti,
morek,
morek recept,
morek recepty,
co obsahuje morek,
morek z kostí recept,
pečený morek,
recept morek,
co je morek,
morek uprava,
morková pomazánka,
špik z kosti,
morek s topinkou,
k jidlu morek z kosti,
kostní morek,
úprava morkových kostí,
recept morek z kosti,
pomazanka morkova,
jak připravit morkové kosti
Suroviny:
kost hovězí morková,
sůl,
pepř,
česnek,
cibulka jarní,
máslo,
chléb,
pažitka
Komentáře (10)
No, na topinku dávám raději jen morek a z morkových kostí mám kokotky
No, ty kokotky nejsou žádná sláva a je to spíše taková funerálně-morbidní záležitost, vhodná do společnosti recesistů
Nařezané kosti si vybírám u řezníka a po uvaření vývaru (vařím minimálně 4 hodiny