Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 82,28 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Moje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 10. 12. 2025 14:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 31 minutami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 57 minutami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 1 hodinou
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 1 hodinou
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 2 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
AlienkaKalousova před 2 hodinami
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 2 hodinami
Koka sušenky
veveruska73 před 4 hodinami
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
morek z kostí recepty,
morek z kosti,
morek,
morek recept,
morek recepty,
co obsahuje morek,
morek z kostí recept,
pečený morek,
recept morek,
co je morek,
morek uprava,
morková pomazánka,
špik z kosti,
morek s topinkou,
k jidlu morek z kosti,
kostní morek,
úprava morkových kostí,
recept morek z kosti,
pomazanka morkova,
jak připravit morkové kosti
Suroviny:
kost hovězí morková,
sůl,
pepř,
česnek,
cibulka jarní,
máslo,
chléb,
pažitka
Komentáře (12)
No, na topinku dávám raději jen morek a z morkových kostí mám kokotky
No, ty kokotky nejsou žádná sláva a je to spíše taková funerálně-morbidní záležitost, vhodná do společnosti recesistů
Nařezané kosti si vybírám u řezníka a po uvaření vývaru (vařím minimálně 4 hodiny