Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 82,28 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Moje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 10 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 10 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 10 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 11 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 12 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 12 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
morek z kostí recepty,
morek z kosti,
morek,
morek recept,
morek recepty,
co obsahuje morek,
morek z kostí recept,
pečený morek,
recept morek,
co je morek,
morek uprava,
morková pomazánka,
špik z kosti,
morek s topinkou,
k jidlu morek z kosti,
kostní morek,
úprava morkových kostí,
recept morek z kosti,
pomazanka morkova,
jak připravit morkové kosti
Suroviny:
kost hovězí morková,
sůl,
pepř,
česnek,
cibulka jarní,
máslo,
chléb,
pažitka
Komentáře (12)
No, na topinku dávám raději jen morek a z morkových kostí mám kokotky
No, ty kokotky nejsou žádná sláva a je to spíše taková funerálně-morbidní záležitost, vhodná do společnosti recesistů
Nařezané kosti si vybírám u řezníka a po uvaření vývaru (vařím minimálně 4 hodiny