Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 680 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,49 g |
Tuky | 0,36 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 17,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWV7
Moje poznámka
Kuřecí tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWV7
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 7 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 8 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 9 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 10 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 6 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 6 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 6 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 7 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 9 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí tlačenka,
kuřecí tlačenka recept,
domácí kuřecí tlačenka,
recept na kuřecí tlačenku,
drubezi tlacenka,
recepty na kuřeci tlačenku,
domácí drůbeží tlačenka,
tlačenka z kuřecího masa,
tlačenka z kuřete,
tlačenka kuřeci,
recept kuřecí tlačenka,
krutí tlačenka,
kuřecím tlačenka,
kurecitlacenka,
nejlepší kuřecí tlačenka,
top recepty kureci tlacenka,
drůbeží tlačenka recept,
recept na kuřecí tlačenka,
kuřecí tlačenka-recepty,
recept na drubezi tlacenku
Suroviny:
kuře,
česnek,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
želatina,
sůl,
Komentáře (1)