Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 664 kJ / 1 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,78 g |
| Tuky | 105,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 6,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na víně s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lmv
Moje poznámka
Králík na víně s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lmv
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 6 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 53 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 56 minutami
Domácí houstičky
Vratis před 58 minutami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 1 hodinou
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 1 hodinou
Salátový losos
Kajkajak před 1 hodinou
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina
pesskecupem před 1 hodinou
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 2 hodinami
Bramborové krokety
rybarka007 před 2 hodinami
Tématické fráze:
králík na víně s hořčicí,
králík na provensálském koření,
maso s provensálským kořením na červeném víně,
kralik na vine a hortici,
králík na česneku na víně,
králík na víně a zelenině s kaší,
králik na víně s bramborovou kaší,
králík na spwnatu a červeném víně,
bramborová kaše s jáhlami,
divoký králík na víně
Suroviny:
králík,
slanina anglická,
máslo,
hořčice plnotučná,
víno červené,
koření provensálské,
česnek sušený,
sůl
Komentáře (1)