Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,16 g |
Tuky | 19,25 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zmrzlina byla mírně nakyslá a taková dietnější, nebo jak to nazvat :-))
Bohužel si už nevzpomenu, kolik to je porcí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2012 18:07
všem,co nemate zmrzlinovač........
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺
20. 4. 2012 20:09
Dobrý den
Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí
Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.
Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače
S pozdravem Jan Blahovec
Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí
Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.
Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače
S pozdravem Jan Blahovec
2. 7. 2009 11:46
Neodolala jsem a místo vanilcukru jsem přidala trošku zbylého jahodového protlakuBodík už letí
12. 6. 2009 20:12
Nádhera +
12. 6. 2009 19:32
Špagetko, mrkla jsem na ten magazín na netu, ale jako základ tam slouží kupované zmrzliny a ještě se musí nechat povolit a znovu pak dát zmrazit. Nemusí to být chuťově špatné, ale já to využívat nejspíš nebudu. Zaujala mě ta višňová proložená malými neplněnými laskonkami a ten grilovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou, to by mi chutnalo taky. Díky za tip
12. 6. 2009 15:44
Merylas, zmrzlinovač nemám, ale úspěšně mrazím ve formičkách a ve vhodných nádobkách. Jestli máš přístup do Alberta - teď je tam zadarmo magazín a v něm kromě jiného zmrzlinky - mrkni na to a ohodnoť , zdají se mi některé , jinak - muž stejně občas hřeší normálním cukrem ....
12. 6. 2009 14:13
Tady bych ještě opravdu chtěla zdůraznit, že je to taková dietnější zmrzlina, aby někdo nebyl zklamaný. Lepší jsou samozřejmě se šlehačkou. Hani, bez zmrzlinovače bych spíš zkoušela ze začátku zmrzliny s ušlehanou šlehačkou, dají se použít i ty v prášku. V mrazničce by se hmota měla občas promíchat, aby se netvořily ledové krystaly. Moc zkušeností s tím nemám, snad někdo ještě poradí Špagetko, ten pudink obsahuje cukr, ale zase ho nebudeš přidávat hodně a ta zmrzka je na víc porcí, tak to by šlo. ty máš taky zmrzlinovač? Ještě chci vyzkoušet ovocné kefírové mléko a jinak mám koupené kokosové mléko, tak musím pouvažovat co k němu dodat. Teď jsem moc nezmrzlinovala, bylo chladno. A kromě toho jsou tady recepty, které chci vyzkoušet a to už půjdu na jistotu
12. 6. 2009 13:04
Majko, ty tvoje zmrzlinky nemají chybu ještě tak mít ten zmrzlinovač kdybych to všechno v mixeru rozmixovala a pak dala zmrznout, to je asi blbost viď ale v každém případě ty máš ode mě pořádnýho plusíka
12. 6. 2009 12:58
Uff, já bych si dala!! No, ale nemám zmrzlinovač. Zase jeden tip na soutěž, co?+
12. 6. 2009 12:00
Merylas to je výborný tip, navíc můj muž tyhle nápoje miluje - jen použiju nápoj pro dibetiky - a bude zas obměna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 33 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: zmrzlinovač montiss zmrzlinovač recepty zmrzlina v prášku zmrzlinovac diskuze recepty do zmrzlinovače zmrzlinovač amboss domáci zmrzlina ze zmrzlinovače višňová zmrzlina recept kefírová zmrzlina zmrzlinovač-recepty zmrzlinovač zkušenosti zmrzlinovače zmrzlinovač recepty pro zmrzlinovače prášek na výrobu zmrzliny recepty zmrzlinovač recept na zmrzlinu do zmrzlinovače zmrzlinovač recept domácí zmrzlina zmrzlinovac zmrzlinovac vyroba vanilkove zmrzlina
Suroviny: acidofilo, mléko, pudink vanilkový bez vaření, cukr, cukr vanilkový
Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8yg
10 názorů