Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 382 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,58 g |
Tuky | 4,97 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jetel, pampeliškové listy, šťovík a rajče nakrájíme. Přidáme polníček a celé sedmikrásky.
Krok 2: Osladíme, přidáme balzamikový ocet a pomerančový olivový olej. Dobře promícháme.
Zveřejněno 11. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luční salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMZm
Moje poznámka
Luční salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMZm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
salát ze štovíku,
salát z jetele,
vrstvený salát,
salát z červeného šťovíku,
jetel luční recept,
šťovík červený salát recepty,
recept na salát ze šťovíku,
jetel recept
Suroviny:
sedmikráska,
listy pampeliškové,
šťovík,
rajče,
polníček,
cukr,
olej olivový,
ocet balsamiko
Komentáře (4)