Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 054 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,90 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 29,17 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,50 g |
Sůl | 16,20 g |
Sacharidy | 352,03 g |
Postup přípravy
Pak přidáme všechny ostatní suroviny a vymísíme těsto, které necháme asi hodinu kynout. Krok 2: Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme z něj úzký, dlouhý bochník a ten dáme nakynout na plech s pečícím papírem nebo fólií. Krok 3: Po vykynutí potřeme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (210°C/10 min, 190°C/asi 30-40 min).
Hotový opatrně přeložíme na mřížku vychladnout.
Zveřejněno 20. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pro celou rodinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ov9B
Moje poznámka
Chléb pro celou rodinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ov9B
Nejnovější recepty
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 1 hodinou
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 2 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Letní vaječná tlačenka
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 10 minutami
Švestkový kompot
Backurka před 58 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 3 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 5 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 5 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 5 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro rodinu,
chleb co dlouho vydrzi recept
Suroviny:
kefír,
voda,
kmín drcený,
cukr,
sůl,
olej,
brambory,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)