Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová líná směs - špíz

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

7. 8. 2017 07:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 359 kJ / 2 715 kcal
Bílkoviny206,00 g
Tuky210,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 790 mg
Sodík 3,70 g
Sůl9,00 g
Sacharidy0,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěla jsem dělat špízy, ale zjistila jsem, že to nemám na co nabodnout a v konečné fázi jsem si řekla, že se špejlí nebo bez špejle - bude to chutnat stejně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa Majkaa

1. 11. 2017 23:28

Tenhle recept jsem dělala několikrát z vepřového kolena a rovnou jsem tam mrskla i brambory<3Musím říct,že maso je šťavnatější, než pečené na jehle:-p a o rychlé přípravě ani nemluvím:yes:

cecilka

8. 8. 2017 16:48

Keby som robila "vepřovou línou směs-špíz", ako som ju robila ja, a robievam veľmi často, tak by som všetku suroviny naukladala na alobal, prípadne do vrecka na pečenie, samozrejme, aj so zemiakmi , dala piecť a...... po cca hodine, prípadne 1,5 hod. je všetko hotové. Tá moja je "líná" kvôli tomu, že sa, ex post, nemusím babrať s prípravou zemiakov. A nepotrebujem ani špajdle=špejle

zujali

8. 8. 2017 13:08

:yes::-)<3:-O

casino casino

8. 8. 2017 09:23

Greneia: "... aj kdybych sem flákla "blbý" ovarový koleno, nebo špenát..."
No koukám, že vy už jste se stihla manažersky ("v profilu mám jasně napsáno") naprogramovat sázet sem duplicitní recepty, že:-D leč omlouvám se za "Odporné jednání .." kterým jsem měl na mysli nepoužití jehly pro RAŽNIČI http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/ra...

Greneia Greneia

8. 8. 2017 08:04

Jinak díky za komentáře .. aj za ty negativní .. ale v profilu mám jasně napsáno, vařím rychle a jednoduše ... moje recepty jsou předně pro začátečníky a pro lidi do této uspěchané doby, osobně nejsem zastánce toho, se pouštět do tříhodinových receptů :-* aj kdybych sem flákla "blbý" ovarový koleno, nebo špenát který jsou zde určitě 30x, tak i to pomůže začátečníkům se odpíchnout :-D ... všem přeji dobrou chuť :yes: a hafo sluníčka :-*:-8

Greneia Greneia

8. 8. 2017 07:55

Jana Remkova: v pohodě Janičko, už jsem tady delší dobu, tak vím, už jsme se spolu i kdysi bavily, jestli si vzpomínáš .. to jsem začínala ... dnes už je to po registraci řádka let a lidi jsou čím dál více nafrněnější 8-( :-D ale Tvé recepty stále sleduji, jsou nej nej :-K:-K:-K<3:yes:

Marynka

7. 8. 2017 21:48

casino má pravdu, bohužel. Poslední dobou se tady jiný recept než divná skrumáž na talíři ani nevidí.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2017 19:09

Greneia: Klídek :-). Musíš si zvyknout na tyhle projevy, ignorovat je, nebo odejít. Tady to jinak nejde ;-). Taky se mi to protiví, nic nenaděláme..

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 8. 2017 17:42

I nám chutná víc "ražniči"v pekáčku,než na jehle<3:yes:Ale peču kratší dobu cca 40-50minut,podle druhu masa:-)

jemmy

7. 8. 2017 14:42

<3Taky u nas lepe chutna z pekacku,jak z jehli.Moc pekny recept:-K:yes:

Greneia Greneia

7. 8. 2017 12:59

casino: prosím Vás casino, kdo podle Vás píše, že jsem objevila Ameriku?? Navíc takových receptů podobných je zde hafo, já vložila svůj, protože recept na který poukazujete, je odlišný v koření .. hořčici, či jakoukoliv uzeninu jednoduše nedávám ... nechte si prosím svá moudra a nekažte lidem chuť vkládat nové recepty .. a pokud se Vám recept nelíbí, tak jej prosím nekomentujte, nebo nahlašte na toprecepty, oni sami zváží, zda je recept zde vhodný, či nikoliv ... božínku, nenapadlo by mě "hnidopišit"se po vložení nového receptu a vkládat odkazy, že už tady nějaký podobný je. Odporné jednání .. :no:

casino casino

7. 8. 2017 11:56

Stejně jako autorka tady:https://www.toprecepty.cz/recept/7298-raznici-v-za... tak ani vy jste Ameriku neobjevila:-K
No, uznávám ale, že když jsem asi před půlstoletím potkal v RaJi ražniči volně ložené na talíři, tak jsem myslel, že se kuchař zbláznil, nebo je naložený v lihu...:-D

JanaH

7. 8. 2017 11:54

Jídla z jednoho pekáčku nemají chybu. Může se dávat cokoli dobrého, chuťově to vyjde lépe, než na jehle.
Nemůžu dát bod, posílám jedno velké+.

Ivana Ch

7. 8. 2017 09:08

:-p:-p:-D:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: veprova smes pikantní směs z vepřové plece recept vepřové špizy vepřová líná směs smes z vepřové plece spizy veprove vepřové spíži recept vepřová plec směs špíz z vepřového špízy z vepřového veprove smesi recept na veprovou smes recepty z vepřového recept vepřové špizy peceni spiz z veprove plece spizy z plecka veprova smes recept recept vepřová směs vepřová směs ražniči spizi vepřové maso

Suroviny: plecko vepřové, paprika čerstvá zelená, cibulka, slanina anglická vcelku, klobása, žampióny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek mědvědí

TopRecepty.cz

Vepřová líná směs - špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kxVK