Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkový salát se šruchou zelnou a rajčaty

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2017 18:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie801 kJ / 191 kcal
Bílkoviny4,93 g
Tuky11,31 g
Vláknina4,37 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy16,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šrucha je zásobárňou vitamínov a minerálnych látok. Obsahuje vitamín C, E, B1, B2 B3, provitamín A, fosfor, vápnik, zinok, horčík, železo i koenzym Q10 a omega-3-mastné kyseliny.

Rastie ako burina na suchých miestach.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jemmy

14. 8. 2017 19:51

<3<3Tak tento salat by me urcite moc chutnal:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šrucha zelná recept rajčatový salát s okurkou salat se sruchou šrucha zelná plevel okurkovy salat

Suroviny: okurka salátová, šrucha zelná, rajče, sůl, pepř, ocet, cukr moučkový, smetana zakysaná, česnek

TopRecepty.cz

Okurkový salát se šruchou zelnou a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NrR8

Naposledy jste si prohlédli