Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Ihned podáváme s pečivem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 28. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Volské oko jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGlp
Moje poznámka
Volské oko jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGlp
Nejnovější recepty
Kuřecí karí
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 9 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 1 hodinou
Treska na másle
Houmicek před 2 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 3 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 4 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 7 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 19 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 20 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 20 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 20 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 21 hodinami
Tématické fráze:
volske oko,
volské oko recept,
jak udělat volské oko,
volské oko trochu jinak,
volská oka,
volský oko,
volsky oka,
jak na volské oko,
recept na volské oko,
volské oko se šunkou,
jak na volská oka,
jak udelat volska oka,
volská oka recept,
volské oko v mikrovlnce,
bramborová kaše a volské oko,
volske ok,
volske voko,
krouzky na volska oka,
vilska oka,
recepr na volská oka
Suroviny:
vejce,
sýr gouda,
šunka,
pažitka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (14)