Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 444 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,81 g |
| Tuky | 34,38 g |
| Vláknina | 24,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 491 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 50,28 g |
Postup přípravy
Pečieme cca 45 min, 180 - 200 st. Krok 4: Po upečení do horúcej mrkvy vmiešame posekanú petržlenovú vňať, nešetríme.
Zveřejněno 13. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená česneková mrkev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwjP
Moje poznámka
Pečená česneková mrkev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwjP
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 11 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 5 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 8 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 10 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 10 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 13 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 13 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečená mrkev,
mrkev recepty,
pecena mrkev s česnekem,
recepty pečená mrkev,
mrkev na česneku,
mrkev s cesnekem,
top recepty pecena mrkev,
pečená mrkev s brokolicí,
pečená bylinková mrkev,
pečená mrkev recepty,
recepty z mrkve,
pecena mrkva,
pečená baby mrkev,
mrkev pečená,
pečena mrkev recept,
recepty s z mrkve,
recept pečená mrkev,
recept mrkev,
baby mrkev pečená,
pečená mrkrv s česnekem
Suroviny:
mrkev,
olej,
sůl,
česnek,
pepř,
petrželka
Komentáře (2)