Hřibovo-zeleninová směs

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: 30 minut individuálně Houby 11 názorů

Suroviny

10 menších tvrdých hříbků
1 větší kapie
1 větší cibule
1 lžička granulovaného česneku
1 dl sladké chilli omáčky
½ dl vody
2 lžíce oleje
sůl
sýr typu eidam podle chuti
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme, hříbky nakrájíme na tenké plátky, cibuli a papriku na tenké proužky.

  2. Na oleji orestujeme hříbky, přidáme cibuli, papriku, chilli omáčku a vodu. Přidáme česnek, mírně osolíme, promícháme a pod pokličkou slabým varem dusíme 15 minut.

  3. Poté podle potřeby silným varem zredukujeme hustotu, odstavíme ze sporáku a necháme vystydnout.
    Podáváme na osmaženém pečivu. Podle chuti můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 138 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hřibovo-zeleninová směs

Tématické fráze: houbovo zeleninová směs zavařování zeleninova směs recept zeleninova smes recept směs hříbku zavarování zeleninova smes recept z hříbků na zavařování na topinky houbovo zeleninova smes

Zapomněl/a jsem heslo