Řecký hrášek

lukas Kuchař: lukas

Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

olivový olej
brambory
mrkev
cibule
česnek
hrášek
rajčata v plechovce
kopr
petrželová nať
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme olivový olej, přidáme na kostičky nakrájené brambory a mrkev. Opékáme do zlatova.

  2. Přidáme cibuli a česnek, zmírníme oheň. Přidáme hrášek, rajčata, část kopru, část petržele, hrnek vody, sůl a pepř. Dusíme pod pokličkou půl hodiny.

  3. Po půl hodině přidáme zbytek kopru a petrželové natě, sundáme ze sporáku a nakonec nalijeme olivový olej. Podáváme s fetou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 90 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řecký hrášek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hrášek s mrkví po řecku hrášek recepty řecké fazolky cibule mrkev brambory, rajčata hrasek na recky zpusob řecký olej

Zapomněl/a jsem heslo