Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavé pečivo se semínky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 07:50

Suroviny

Porce: 4 bagety

Nutriční hodnoty

Energie10 521 kJ / 2 515 kcal
Bílkoviny70,93 g
Tuky40,74 g
Vláknina27,13 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 6,92 g
Sůl17,25 g
Sacharidy452,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečivo je lehounké, na řezu tmavé díky Meltě a hezky pórovité.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

2. 7. 2009 08:21

cathleen co sa tyka pecky, tak si nedostizna

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tmavé rohliky tmavá bageta recept tmavé bagety tmavé pečivo z domácí pekárny domácí tmavé rohlíky tmavé rohlíky recept tmavé pečivo-recepty domácí tmavé bagety tmavé bagety recept tmavé domácí bagety recept na tmavé bagety recept na tmave rohliky domácí tmavá bageta tmavé pečivo domácí pekarna domácí pekárna tmavé pečivo tmave domácí rohlíky recept na tmavé domácí rohlíky tmavé bagety - recept tmavépečivo pečivo z domácí pekárny

Suroviny: voda, melta, cukr, droždí, mouka celozrnna pšeničná, mouka polohrubá, mouka hladká, olej olivový, sůl, sýr strouhaný, semínka lněná, vejce

TopRecepty.cz

Tmavé pečivo se semínky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jAZ