Suroviny
Porce: 4 bagety
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,93 g |
Tuky | 40,74 g |
Vláknina | 27,13 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,92 g |
Sůl | 17,25 g |
Sacharidy | 452,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé pečivo se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jAZ
Moje poznámka
Tmavé pečivo se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jAZ
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 38 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 46 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 55 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 14 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 14 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Tématické fráze:
tmavé rohliky,
tmavá bageta recept,
tmavé bagety,
tmavé pečivo z domácí pekárny,
domácí tmavé rohlíky,
tmavé rohlíky recept,
tmavé pečivo-recepty,
domácí tmavé bagety,
tmavé bagety recept,
tmavé domácí bagety,
recept na tmavé bagety,
recept na tmave rohliky,
domácí tmavá bageta,
tmavé pečivo domácí pekarna,
domácí pekárna tmavé pečivo,
tmave domácí rohlíky,
recept na tmavé domácí rohlíky,
tmavé bagety - recept,
tmavépečivo,
pečivo z domácí pekárny
Suroviny:
voda,
melta,
cukr,
droždí,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl,
sýr strouhaný,
semínka lněná,
vejce
Komentáře (16)
Vaří a peče se velice dobře, když ti to domácí jedlíci pochválí, viď? Přeju ti, ať se ti dál tak daří a pořád tě to tak baví