Kalvados (pálenka z jablek) se skořicí
Kupovaný Calvados se vyrábí z hotového jablečného vína, které zrálo v dřevěném sudu. Historie výroby jablečného vína a následné pálenky z něj, sahá až ke starým Keltům. Nejlépe se pije jako aperitiv s ledem.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kalvados (pálenka z jablek) se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3grQ
Moje poznámka
Kalvados (pálenka z jablek) se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3grQ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 12 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 46 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí kalvados,
recept na calvados,
calvados z jablek,
calvados recept,
jak udělat calvados,
jak udělat kalvados,
domaci calvados,
příprava kalvadosu,
jablka na calvados,
domaci palenka z jablek,
ořechová pálenka,
jablka na kalvados,
jak se dělá calvados,
příprava kalvados,
jablka palenka,
jak se pije calvados,
plenka z jablek,
jablečná pálenka,
jablečná pálenka recept,
recept calvados
Suroviny:
calvados,
skořice celá
Komentáře (1)