Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Suroviny
Porce: 2-4 porce, podle velikosti zeleniny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Moje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s brokolicí a kuskusem,
zapečený květák s brokolicí,
jak uvarit kvetak a brokolici,
zapečená brokolice s květákem,
recept květák s brokolice,
brokolice recepty a květáku,
zapečené brambory s brokolicí a 4 druhy sýru,
kuskus s s květákem a brokolicí,
recept zapečený květák s brokolicí
Suroviny:
květák,
brokolice,
sýr camembert,
olej,
máslo,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (5)