Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

1. 2. 2018 16:46

Suroviny

Porce: 2-4 porce, podle velikosti zeleniny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny47,00 g
Tuky29,00 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy18,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Instagram -> @vsechnojidlo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lukee lukee

11. 10. 2021 19:45

PetraCy: Super, jsem rád za obohacení receptu ;-) Já jsme vegetarián tak jsem slaninu nezkoušel ale rád ještě zkusím smetanu a vajíčko, děkuji ;-)

PetraCy PetraCy

11. 10. 2021 15:48

Přidala jsem anglickou slaninu a smetanu s vejcem, super...:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 2. 2018 18:01

lukee: ;-):yes:

lukee lukee

1. 2. 2018 17:44

Simona Skolakova: Děkuji za připomínku. :-p je to na dvě - čtyři porce. Muže se to použít jako příloha. Záleží také na velikosti zeleniny.

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 2. 2018 17:25

V surovinách je psáno 1květák 1 brokolice atd.to vše na jednu porci?????;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapečený květák s brokolicí a kuskusem zapečený květák s brokolicí jak uvarit kvetak a brokolici zapečená brokolice s květákem recept květák s brokolice brokolice recepty a květáku zapečené brambory s brokolicí a 4 druhy sýru kuskus s s květákem a brokolicí recept zapečený květák s brokolicí

Suroviny: květák, brokolice, sýr camembert, olej, máslo, sýr gouda, sůl, pepř, koření provensálské

TopRecepty.cz

Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjvE