"Zavařené" kvašáky
Milujete kvašáky? Okurky, které jsou nedílnou součástí spousty tradičních receptů, mají krátkou dobu spotřeby. Uchovat je delší dobu, to je cílem našeho receptu. Vyzkoušejte přípravu a zkuste kvašáky uchovat i mimo jejich běžnou sezónu.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Zavařené" kvašáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pk41
Moje poznámka
"Zavařené" kvašáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pk41
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 53 minutami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 22 minutami
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit kvašáky,
výborné kvašáky,
kvašaky recepty,
kvasene okurky zavarene,
sterilizace kvasaku,
zavařené kvašené okurky,
zavareny kvaseny na okurky,
jak se zavařují kvašáky,
jak dlouho vydrží kvašáky,
kvašáky podle babičky,
recept na kvašáky,
kvašaky sterilizace,
kvašáky zavařit na zimu recept,
kvašáky od babičky,
kvašáky nálev,
recept kvasaky zavaene,
kvašaky,
recept na výborné kvašáky,
jak dlouho zavaret okurky,
jak zavařit okurky kvašaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
voda,
sůl
Komentáře (3)