Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 645 kJ / 3 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,94 g |
| Tuky | 232,00 g |
| Vláknina | 77,60 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 136,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky ošúpeme a uvaríme. Scedené zemiaky popučíme.
Krok 2: Uvarenú sóju rozmixujeme alebo zomelieme na mäsovom mlynčeku (lepšie je zomlieť). Pridáme k zemiakom a premiešame.
Krok 3: Do zmesi pridávame horúce mlieko a šľaháme kašu.
Krok 4: Slaninu nakrájame na malé kocôčky a rozškvaríme. Pridáme na kolieska narezanú cibuľu a pražíme, kým cibuľa nezíska nahnedlú farbu.
Krok 5: Kašu dáme na taniere a polejeme vyškvarenou slaninou s cibuľou aj s výpekom.
Zveřejněno 27. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójovo-bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KNJR
Moje poznámka
Sójovo-bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KNJR
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská cibulačka
co.coze před 5 minutami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 minutami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 11 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 19 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 44 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 4 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Tématické fráze:
sojovobramborova kaše
Suroviny:
soja,
brambory,
slanina uzená,
cibule,
sůl,
mléko,
pepř bílý
Komentáře (1)