Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 545 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 0,37 g |
| Vláknina | 7,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Odřezky z ryb uvaříme v osolené vodě. Přecedíme.
Krok 2: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, zeleninu, brambory, zalijeme vývarem, nasekanou petrželku. Povaříme, rozmixujeme. Podle potřeby dochutíme polévkovým kořením.
Krok 3: Podáváme s opečenými krutonky.
Zveřejněno 6. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z rybích odřezků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rL8
Moje poznámka
Polévka z rybích odřezků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rL8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 6 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 7 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 9 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 10 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 12 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 12 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 13 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 13 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 13 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybí polévka recept,
co s odrezky ryb,
odrezky ze pstruha,
recepty rybí polévka,
recept na rybí polévku,
rybi polévka recept
Suroviny:
pepř,
voda,
mrkev,
celer řapíkatý,
cibule,
petrželka,
brambory,
máslo
Komentáře (3)
Vařívám obvykle z kapra a "polévkové koření" bych nepoužil
No, ale moc o tom nemluvím, že