Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hašé

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2018 15:36

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 363 kJ / 326 kcal
Bílkoviny19,03 g
Tuky15,22 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy12,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso může být i pečené, já jsem vařila králičí příkrm dceři, tak jsem uvařila veškeré maso dohromady.

Maso se může i rozsekat v mixéru, ale pomleté je jemnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johanka128 Johanka128

10. 4. 2018 11:32

Nadja: Elinka z toho měla jen to vařené maso :-) králíka kupuju od tety, tady se sice občas sehnat dá, ale je to takovej malej mrňousek...to si ho raději vždycky přivezu z domu a je domácí.

casino: Je pravda, že moc nemám představu, kolik králík stojí v ČR, ale třeba hřbety a žebra dělávám málokdy. Vařila jsem jeden i pro malou na příkrm, tak jsem uvařila všechny. Kromě toho, když při obědě krmíte několikaměsíční dítě, tak si hodně rozmyslíte, jestli u toho chcete i obírat žebra...a nebo být schopní jíst jednou rukou:-K Ale klidně si ze hřbetů udělejte cokoliv jiného, nám tohle chutnalo moc<3

Nadja Nadja

10. 4. 2018 02:00

casino: třeba Johanka kupuje králíka levně, tak jí to na uvaření a umletí není líto. Také jsme kdysi kupovali celého králíka za dvacku. A dokonce i nutrie bývala k mání a to velice levně - dnes o ní ani nezavadíš.

casino casino

9. 4. 2018 13:47

Dokáži si představit vařený předek a boky (ale už i lopatek by mi přišlo líto)...
Ale vařit hřbety?
A pak filé ještě rozšmelcovat??
No, ale ono se toho s nim moc jiného dělat nedá, že???
Je to jako dělat "Sekanou svíčkovou" z pravé svíce ;-(
Mít syrové hřbety, tak ukuchtím třeba Králičí meretu po burbonsku... :-) ...a teprve syrového masa zbavenou "kostru" bych přihodil do vývaru.
***
Nadja:
Jj, u nás je to s oblíbeností podobně:-)
Akorát už 1x uvařené maso ve směsi znovu zbytečně nemučím 40´ ! v peci, ale krátce je prohodím na pánvi a je vymalováno ;-)
No, v podstatě je to taková, když ne "minutka", tak rychlovka, že :-D

Nadja Nadja

9. 4. 2018 12:26

:-* Ta Tvoje Elinka se má, když jí stále tak vyváříš !!!
<3 Haši dělala moje maminka z vařeného hovězího masa, které zbylo z polévky. Moc mi vždycky chutnala, ale už dlóóóuho jsem ji neměla - u nás ji nikdo nechce a dělat ji jen pro sebe, .......... Ale udělala jsi mi chutě, tak se do ní možná pustím.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: haše z králíka hase z kraliciho masa kraličí žebra hašé z vařeného masa z kralika haše recept vařené maso z kralika králičí žebra recept haše z králičího msa vařené králičí maso sekana z králičího masa haše z vařeného z králíka kolik stoji maso kralici kraličí předek recept s kraliciho uvareneho masa co z vareneho králičího masa sekaná z vařeného králičího masa recepty hašé směs z vařeného kralika haše z z králíka recept na haši

Suroviny: hřbet králičí, vejce, česnek, majoránka, sůl, pepř, petržel, víno bílé, mléko, sádlo

TopRecepty.cz

Králičí hašé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjBR