Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 373 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,46 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 107,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žampiony a bramboru nastrouháme na hrubo. Přidáme česnek, vejce, koření, mouku a strouhanku.
Krok 2: Mléko přidáváme postupně, směs by měla vypadat jako těsto na bramborák. Nenecháváme dlouho stát, protože žampiony pouští vodu.
Krok 3: Lžící klademe hromádky, které upravíme do placiček. Smažíme jako bramboráky z obou stran do zlatova.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Moje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 9 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 15 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 7 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 9 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 9 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 10 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 10 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 10 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 11 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 12 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vejce,
česnek,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín mletý,
majoránka,
sůl
Komentáře (3)